Beşiktaş Tromsö Maçı: 2-1

Dün gece oynanan UEFA Avrupa ligi play off maçında Beşiktaş Tromsö'ye 2-1 mağlup oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2013 11:06
Beşiktaş Tromsö Maçı: 2-1

Bu sezonki en büyük hedeflerinden birisi olarak UEAFa Avrupa liginde final hedefleyen Beşiktaş bunun öncesinde dün gece Norveç'te hemde Suni çimde Baş belalımız Tromsö ile karşılaştı.

Daha önce Galatasaray'ı eleme başarısı gösteren Balıkçı kasabasının takımı temsilcimiz Beşiktaş'ı bir hayli zorladı ve serinin ilk mücadelesinden galip ayrılarak ikinci karşılaşma öncesinde azda olsa avantaj elde etmiş oldu.
Oysa Beşiktaş maça bir hayli etkili başlamıştı ve henüz maçın Başlarında Portekizli yıldızı Almeida ile bulduğu golle 1-0 öne geçmişti ve Tromsö karşısında rahat bir galibiyet bekleniyordu.



Ancak özellikle mücadelenin ilk yarısında rakibine karşı harika bir futbol ortaya koyan Beşiktaş, ikici yarınını düdüğü ile birlikte maçta üstünlüğü rakip takıma kaptırdı ve henüz ikinci yarının 49. dakikasında Ersan Gülüm'ün rakibini düşürmesi ile kazanılan penaltı vuruşunun gole çevrilmesi ile golü yedi ve maça 1-1 denge geldi.

Daha sonra Tromsö'nün karşılaşmada kendine olan güveni geldi ve Bu kez ise Savunmanın en iyilerinden birisi olan Escuda basit bir hata yapınca ev sahibi ekip bir gol daha buldu ve maçta bir anda 2-1'lik üstünlüğe ulaştı.


Bu dakikadan sonra Beşiktaş'ın beraberlik golü için çabaları sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 2-1 ev sahibi ekip olan Tromsö'nün üstünlüğü ile tamamlandı. Beşiktaş bu sonuca rağmen İstanbul'a bir hayli umutlu dönüyor ve rakip sahada atılan golün avantajı ile Beşiktaş'ta rövanş maçı öncesinde umutlar bir hayli yüksek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.