Beşiktaş Yıkıldı

Milli takım kampında bulunan Beşiktaş’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, antrenmanda sakatlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2014 13:20
Beşiktaş Yıkıldı

Ülkesi Senegal’in 2015 Afrika Uluslar Kupası elemeleri kapsamında oynayacağı Tunus maçı için milli takıma davet edilen Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba’dan kötü haber geldi. Demba Ba'nın 15 gün takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Antrenmanda ayak bileğine bir darbe alan Demba Ba’nın çekilen MR sonrasında Tunus karşısında oynamasının düşük ihtimal olduğu duyuruldu. Haberi, teknik direktör Alain Giresse basın mensuplarıyla paylaştı.

Senegal’de, Cheikhou Kouyaté, Lamine Sané, Mame Biram Diouf ve Pape Ndiaye Souaré’nin sakatlıkları teknik heyeti düşündürüyordu. Şimdi Demba Ba’nın durumu ise kritik.

Ba’nın tedavisine milli takımda başlanırken, ne kadar sahalardan uzak kalacağı konusunda net bir açıklama henüz yok. Ülke basını, Demba Ba’nın Tunus ile Senegal’in 15 Ekim’de oynayacağı ikinci maçta sahada olacağını iddia etti.

Anımsanacağı gibi Beşiktaş'ın bir diğer golcü ismi Mustafa Pektemek de sakat

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.