Beşiktaş'a Bir Fenerbahçeli Daha

Transferde Beşiktaş Yönetimi ile Slaven Bilic arasına kara kedi girdi. Siyah-beyazlılar takımda yeteri kadar ön libero olduğunu savunuyor, Bilic ise geri adım atmıyor. Sol bekte ısrar eden yönetim, başta Ziegler olmak üzere bir liste oluşturacak ve hocaya

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2013 11:21
Beşiktaş'a Bir Fenerbahçeli Daha

Transferde istediği isimleri alma yönünde önemli başarılar elde eden Beşiktaş Yönetimi, son transfer konusunda Teknik Direktör Slaven Bilic ile görüş ayrılığına düştü. Hırvat teknik adamın ön libero konusunda ısrarlı olması karşısında sol bek transferine daha sıcak bakan yönetimin, daha önce gündemine aldıkları Ziegler ile Braga’da oynayan Elderson’u listede tuttukları ifade edildi.

Gökhan Süzen dışında, İsmail ve Uğur’un da ilerleyen günlerde takıma döneceğini düşünen siyah-beyazlılar, sadece bu sezon sıkıntı yaşamamak için geçici çözüm ararken, Hırvat çalıştırıcı ise yaşanan tecrübelerin kendisine anlatılmasına rağmen geri adım atmıyor. Geçen sene yenilen golleri beklere bağlamanın doğru olmadığını savunan Bilic’in yönetime, “Savunma ile hücum arasında önemli boşluklar olmuş. Ortası boş bir takım olursanız tabii ki kenarlarda açık verirsiniz. Bu nedenle, iyi bir ön libero beklerin de yükünü azaltır” diye konuştuğu ortaya çıktı. Daha önce görüştükleri Atiba isminden aniden vazgeçerek başta Ziegler olmak üzere kiralık oynatacak sol bek listesi oluşturan Beşiktaş Yönetimi, kamptaki hazırlık maçlarına göre Bilic ile konuşacak, gerekirse kendisinden de sol bek önerileri alacak.

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, yabancı ön liberonun alınması halinde bile sol bek için yurt dışında oynayan gurbetçi futbolcuları mercek altına alacak, işi şansa bırakmayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.