Beşiktaş'a İtalyan Golcü

Beşiktaş, forvet mevkii için Eto'o'dan sonra Graziano Pelle'yi de gündemine aldı. Feyenoord'un 29 yaşındaki İtalyan yıldızı, 23 golle krallık yarışında 2. sırada bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2014 13:41
Beşiktaş'a İtalyan Golcü

Ligin ikinci yarısında yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle Hugo Almeida'nın sözleşmesiniuzatmama kararı alan Beşiktaş, forvet mevkiine yapılacak transfer için çalışmalarına hız verdi.

Samuel Eto'o ile pazarlıklarını sürdüren siyah beyazlıların, Feyenoord'un tecrübeli golcüsüGraziano Pelle'yi de gündemine aldığı belirtildi. Futbol Direktörü Önder Özen'in Pelle'yi bizzatizlediği ve yönetime mutlaka transfer edilmesi yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Bu transferde Beşiktaş'ın en büyük rakibi ise Olympiakos...
Yunanistan temsilcisinin, Graziano Pelle için Feyenoord'a 5 milyon Euro bonservis bedeli önermeye hazırlandığı, İtalyan futbolcuya da 1.5 milyon Euro'luk teklif sunacağı ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Olympiakos'u saf dışı bırakmak amacıyla Pelle'ye 2 milyon Euro'nun üzerinde bir teklifle gideceği ileri sürüldü.

FEYENORD 3 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI
Graziano Pelle 2012-13 sezonunda- Feyenoord'a kiralık geldi. Hollanda ekibi, 29 maçta 27 gol atınca İtalyan yıldızın bonservisini 3 milyon Euro'ya aldı. Pelle, bu sezon cezası nedeniyle 4 maç kaçırmasına rağmen şimdiye kadar 23 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.