Beşiktaş'a Kupada Erzurum Yolu

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda Eleme turu grupları belirlendi. Beşiktaş maçlarını Erzurum'da oynayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2013 12:58
Beşiktaş'a Kupada Erzurum Yolu

Üç gruptan ikişer takım çeyrek finalde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakibi olmak için sahaya çıkacakTürkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü yetkilileri Ayhan Özgümüş ve Murat Tümer'in yanı sıra takım temsilcilerinin katıldığı kura çekimi Radisson Blu Hotel Asia'da gerçekleştirildi.

12 takımın dörderli 3 gruba ayrıldığı eleme grubu müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Spor Toto Türkiye Kupası 8'li Finali, eleme müsabakaları sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar ile Fenerbahçe ve Galatasaray 'ın katılımıyla oynanacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2012-2013 sezonunda normal ligi ilk 2 sırada tamamlayan Fenerbahçe ile Galatasaray, Türkiye Kupası statüsüne göre eleme turunda yer almayacak ve 8'li finale direkt katılacak.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları 11-12-13 Ekim'de oynanacak. A Grubu'nda yer alan takımlar karşılaşmalarını Sakarya'da; B Grubu Bolu'da ve C Grubu'da Erzurum'da oynayacak.

Çekilen kuraya göre Eleme grupları şu şekilde oluştu:

A GRUBU (SAKARYA)
Mersin Büyükşehir Belediyesi
İstanbul Üniversitesi BGD
Konak Belediyesi
TED Ankara Kolejliler

B GRUBU (BOLU)
Tarsus Belediye
Homend Antakya Belediye
Adana Botaş
Orduspor

C GRUBU (ERZURUM)
Kayseri Kaski
Ceyhan Belediye
Canik Belediye
Beşiktaş

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.