Beşiktaş'da Yusuf Erdoğan Pişmanlığı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in sezon başında istediği Yusuf Erdoğan, performansıyla yönetimin transferi Lens'i gölgede bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2018 12:02
Beşiktaş'da Yusuf Erdoğan Pişmanlığı

Beşiktaş yönetimi bir kez daha Şenol Güneş’in değil de kendilerinin yaptığı transferlerin ne kadar hatalı olduğunu gördü…

Şenol Güneş yaz transfer döneminde Ispartalı futbolcu Yusuf Erdoğan’ı isterken yönetim ise Jeremain Lens’i aldı.Siyah beyazlı takıma karşı 90 dakika oyunda kalan Yusuf, Beşiktaş savunmasını hallaç pamuğu gibi atarken 55 dakika oyunda kalan Lens ise sadece 20 kez topa dokunabildi.

Hollandalı 1 kez adam geçip, 2 top ezerken sadece yüzde 60 pas isabeti yapabildi. Hiç orta yapamadan maçı tamamladı. 6 top kaybı yaptı ve oyundan çıkmadan çok net bir fırsatı da gole çeviremedi.Maçın yıldızı Yusuf ise 5 kez adam geçti. 3 hava topu aldı. 4 kez faul aldı. 2 kilit pas yaptı. 10 orta ile 8 orta yapan Q7’den daha fazla orta attı. Yetmedi 11 de ikili mücadeleden başarıyla ayrıldı.

Yusuf, Bursaspor’a 1 milyon Euro bonservis bedeline gelirken, Lens’e ise Beşiktaş, 1 yıllık kiralama bedeli için 1.5 milyon Euro ödedi. Üzerine bir de 4 milyon 89 bin euro ödeyip bonservisini alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.