Beşiktaş'ın Gözdesi Rusya Yolcusu!

Türk takımlarının da ilgi alanında olan Arsenal'in Rus futbolcusu Andrei Arshavin, eski takımı Zenit'e geri dönüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2013 13:07
Beşiktaş'ın Gözdesi Rusya Yolcusu!

Rus basını, Arshavin'in Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Alexei Miller ile St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'nda dün bir araya geldiğini ve görüşerek anlaştıklarını duyurdu.

Rus basınında yer alan haberlere göre Zenit'in eski kaptanı ile iki yıllık sözleşme yapılacağı ve performansına göre anlaşmanın bir yıl daha uzatılabileceği belirtildi. 32 yaşındaki futbolcunun, Arsenal'da aldığı yıllık 4,5 milyon Euro'dan daha düşük hatta neredeyse yarı yarıya bir rakam karşılığında Zenit'e "evet" dediği, ancak performansına ve takımın başarısına göre bonuslarla bu rakamın yükseleceği dile getirildi.

Adı sık sık Türk takımları ile de anılan Arshavin için son olarak Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilmişti. 1 Temmuz'da Arsenal ile sözleşmesi bitecek olan Arshavin, kariyeri ve serbest kalacak olması nedeni ile birçok kulübün ilgisini çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.