Beşiktaşın İlk Bombası Gökhan Töre

Transfer görüşmesi yaptığı oyunculara imza attıracak olan Beşiktaş, ilk bombayı Gökhan Töre'yle patlatıyor. İstanbul'a gelen genç oyuncu, 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 15:42
Beşiktaşın İlk Bombası Gökhan Töre

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Gökhan Töre’de mutlu sona ulaştı. Milli takımla Almanya’da bulunduğu sırada Beşiktaş’la görüşen Töre, Siyah-Beyazlı takımın teklifini kabul etmişti. Yönetim, Rubin Kazan’la da anlaşmaya vardı ve Rus kulübünü, 21 yaşındaki futbolcuyu kiralaması için ikna etti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından İstanbul’a gelen Gökhan Töre, yönetimle karşılıklı bir görüşme gerçekleştirdi. Her konuda anlaşan taraflar, imza için Rubin Kazan’ın onayını bekliyordu. Dün gelen yazıyla birlikte Kazan yönetimi, Siyah-Beyazlı takımın teklifini kabul ettiğini kulübe bildirdi.

SIRADA SERDAR VAR
Rubin Kazan’la anlaşmaya varan Beşiktaş, Gökhan Töre’ye 1 yıllık imza attıracak. Töre’nin Beşiktaş forması altında göstereceği performansa göre, bu futbolcunun bonservisiyle birlikte satın alınması da düşünülüyor. Töre’de mutlu sona ulaşan Kartal’ın diğer hedefi ise Serdar Kurtuluş. Eski futbolcusuyla yaptığı görüşmede anlaşan yöneticiler, Gaziantepspor’u ikna etmek için çabalıyor. Bu transferin de en kısa sürede bitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.