Beşiktaşlılardan Anlamlı Kampanya

Çarşı Isparta ve Süleyman Seba UNI grubu Isparta’da anlamlı bir kampanyaya imza atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2017 10:37
Beşiktaşlılardan Anlamlı Kampanya

Çarşı Isparta ve Süleyman Seba UNI BJK grubu Isparta’da anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. Beşiktaşlılar, köy okullarına uzattıkları yardım eli ile hem köy çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayacak hem de köy okullarının eksiklerini tamamlayacak.

Isparta’daki Beşiktaşlılar, köy okullarına uzattıkları yardım eli ile hem köy çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayacak hem de köy okullarının eksiklerini tamamlayacak. Çarşı Isparta Başkanı Ömer Günel, Demokrat Haber Ekibine kampanya ile ilgili verdiği bilgilerde; “BJK olarak Isparta’da Sütçüler’deki Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu ve Sarımehmetler İlkokulu&Ortaokulu’nda okuyan çocuklar için yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyayla şu an topluluklarımızda bulunan arkadaşlarımızla birlikte okulda okuyan küçük kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Okulları gidip gördüğümüzde, çocukların hak ettiği eğitim ortamına ve maddi duruma sahip olmadıklarını gördük. Biz de onlara imkan sağlayabilmek adına bir araya gelip, onların ve onlardan sonra bu sıralarda eğitim görecek ve maddi durumu olmayan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmek istiyoruz” dedi.

KÜTÜPHANE KURACAKLAR
Günel, “Okulun iç ve dış ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra, eğitim seviyesinin artmasına ve gelişmesine yardımda bulunabilmek adına Çimenova’daki Şehit Mustafa Yıldırım İ.Ö. Okuluna Süleyman Seba Kütüphanesi’ni açmayı hedefliyoruz. Elimizden geldiğince ve sizin desteğinizle küçük kardeşlerimizin geleceğe doğru attığı adımların sağlam olmasını istiyoruz. Aynı zamanda yardıma ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına önümüzdeki zorlu kış aylarını rahat geçirebilmeleri adına kıyafet topluyoruz” bilgisini verdi.

Çarşı Isparta Başkanı Günel, “Bu kampanyayı şu an topluluklarımızda bulunan arkadaşlarımız arasında görev dağılımı yaparak gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kantininde ve Kafeler Caddesinde bir standımız bulunuyor. Sizler de bize yardım etmek ve bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız bizi stantlarımızda bulabilirsiniz” diye konuştu.

Konuyla ilgili iletişim için: 0 546 255 66 37

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.