Beşiktaş'ta Yumruk Yumruğa Kavga!

Kartal'ın kanayan yarası Manuel Fernandes'e, Kasımpaşa maçından sonra çıkarılan 220 bin Euro'luk ağır faturada, taraftarlarla olan diyaloğunun yanı sıra takım arkadaşına saldırması da var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2013 09:56
Beşiktaş'ta Yumruk Yumruğa Kavga!

Beşiktaş Yönetimi'nin, Portekizli yıldız Manuel Fernandes'e verdiği astronomik para cezasının perde arkası aralandı. Hem de büyük bir sürprizle...

Hırçın futbolcunun, Kasımpaşa karşılaşmasında siyah beyazlı tribünlerle diyaloğa girip sahayı terk etmek istemesi bardağı taşırmıştı. Ancak Fernandes'e asıl ceza, bu maç öncesi idmandatakım arkadaşı Veli ile yumruk yumruğa kavga etmesi üzerine verildi.
Şimdi 2 hafta önceye gidelim ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaşanan şok kavgaya bakalım...

YÖNETİME RAPOR EDİLDİ
BU sezon siyah beyazlı takımın kanayan yarası haline gelen Fernandes, Kasımpaşa karşılaşmasından önce antrenmanda yapılan çift kalede Veli Kavlak ile birbirine girdi. İki futbolcuarasında birbirine sert girme yüzünden başlayan gerginlik sözlü tartışmaya dönüştü. Ve Fernandes ile Veli kısa süre içinde yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. İki oyuncuyu, araya giren takım arkadaşları ayırdı, ancak bu tatsız olay teknik ekip tarafından yönetime rapor edildi.

ÖZEN, FERNANDES'LE GÖRÜŞTÜ
İŞTE bu rapor doğrultusunda Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, durumu yönetimle birlikte değerlendirdi. Ve Fernandes'e ağır para cezası verilmesi konusunda karar alındı. Özen, Portekizli oyuncu ile de görüştüğünü belirterek, "Avukatlarla kendisine ceza tebliğ edildi. Bundan sonra ne olacağı konusunda kendi aramızda konuştuk. Benim Beşiktaş adına kaygılarım var. O da bunları değerlendirecektir" dedi.

Böylece siyah beyazlı yönetim, Fernandes'e 220 bin Euro'luk para cezasını Kasımpaşa maçındaki olaylarla birleştirilip vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.