Beşiktaş'tan Adebayor Açıklaması

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2013 12:03
Beşiktaş'tan Adebayor Açıklaması

Beşiktaş 'ta teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde Berlin'in Bad Saarow bölgesinde yapılan akşam antrenmanının sadece ilk 15 dakikasının basına açık olması, siyah-beyazlı takımı takip eden basın mensuplarının tepkisine neden oldu. Antrenmanları daha uzun süre takip etmek isteyen basın mensupları, Bilic ile konuşarak durumun düzelmesini istedi. Ancak Hırvat teknik adam, bugün taktik antrenman yaptıracağını ve bu çalışmanın görüntülenmemesini istedi.

FRANCO CUMA GÜNÜ KAMPA DAHİL OLACAK
Antrenmanda, bugün kampa katılan Fernandes ve henüz izinden dönmeyen Almeida yer almadı. Yeni transfer Pedro Franco'nun ise 5 Temmuz Cuma günü kampa katılacağı belirtildi.

KAVALCI: ADEBAYOR TRANSFERİ ZOR GÖZÜKÜYOR
Kafile ile birlikte bulunan yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, antrenman sırasında basın mensupları ile yaptığı sohbette transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılması planlanan forvet ve sol bek transferlerinin hazırlık kampının ikinci etabına yetişmesini planladıkları söyleyen Kavalcı, adı Beşiktaş ile anılan Emmanuel Adebayor transferinin zor olduğunu ve Adebayor için kulübüne teklifte bulunduklarını, ancak bonservis bedeli konusunda anlaşmanın kolay olmayacağını dile getirdi. Kavalcı ayrıca, yeni sezon öncesi transfer harcaması olarak 16 milyon Euro bütçe belirlediklerini, bu bütçenin tamamını kullanacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.