Beşiktaş'tan Bir Transfer Daha

Nazilli ekibi Yıldızgücü’nün şampiyon olduğu Türkiye U19 finallerinde kalesini koruyan Kaan Kavurkacı, Beşiktaş’a transfer oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2013 11:29
Beşiktaş'tan Bir Transfer Daha

Sakarya’da düzenlenen Türkiye U19 Şampiyonası’nda şampiyon olan Yıldızgücü’nün dikkat çeken 1995 doğumlu kalecisi Kaan Kavurkacı, Beşiktaş’ın alt yapısına transfer oldu. Manisa’da ve Sakarya’da Beşiktaş tarafından takip edilen kırmızı-siyahlı ekibin 18 yaşındaki kalecisi, Beşiktaş alt yapısında çalışmalara başlayacak.

Yıldızgücü’nün genel menejeri Önder Şimşek, “Beşiktaşlı yetkililer, Kaan’ı Sakarya’daki finallerin ardından hemen İstanbul’a götürmek istedi. Biz ise kulüp başkanımız Haluk Alıcık’ın fikirlerini almamız gerektiğini Beşiktaşlı yöneticilere ilettik. Kulüp Başkanımız Haluk Alıcık ve yönetimimiz transferin olurunu verdi. Kaan’a futbol hayatında başarılar diliyoruz. Kendisini takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Beşiktaş alt yapısına amatör lisansla transfer olan Kaan Kavurkacı, porfesyonel olduğu takdirde Yıldızgücü’ne yetiştirme bedeli kazandıracak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.