Beşiktaş'tan Lucescu Bombası

Beşiktaş Teknik Direktör arayışları kapsamında Lucescu ile görüşmelere başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2014 15:48
Beşiktaş'tan Lucescu Bombası

Spor Toto Süper Lig’de 27. haftanın sonunda sıralamadaki ikincilik koltuğunu kendisiyle aynı puanı bulunan Galatasaray’a kaptıran Beşiktaş’ın kulisleri bomba bir iddiayla çalkalanıyor. Şampiyonluğa çok yakın olan Fenerbahçe’nin men cezası nedeniyle ligi ikinci sırada bitirecek olan takımın Devler Ligi’ne direkt olarak gidebileceği kritik dönemde, yarıştan geri kalınması üzerine Siyah-Beyazlı yönetimin Bilic’in yerine Mircea Lucescu’yu getirebileceği konuşuluyor.

Başkan Fikret Orman’ın, “Beşiktaş formasının her zamanki hedefi şampiyonluktur. Camia olarak sıkıntılı bir süreç geçirdiğimiz bu dönemde bile Beşiktaş en kötü ikinciliğe oynar” diyerek hedefi belirlemesinin ardından takımın sıralamayı üçüncü tamamlaması halinde Rumen hocayla el sıkışılabileceği bildirildi. Ukrayna’daki iç karışıklık nedeniyle sezon sonunda 10 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’ten ayrılmanın planlarını yapan 68 yaşındaki çalıştırıcının, 100. yılda şampiyonluk yaşattığı
Beşiktaş’a dönebileceği öğrenildi.

İkincilik gelirse işler değişir
Rusya’da Lokomotif Moskova’nın başında yaşadığı 1 yıllık maceranın ardından Siyah-Beyazlılar’la 3 senelik anlaşmaya varan Bilic’in, ligde kalan 7 maçtan da galip gelinmesi için takımını motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Kariyerinde Rusya’daki gibi başarısız bir dönem daha yaşamak istemeyen Bilic’in, ligde ikincilik koltuğunun geri alınması için oyuncularıyla sık sık görüşmeler yaptığı ve uyarılarda bulunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.