Beşiktaş'tan Ronaldinho'ya Şok Cevap

Ligin devre arasında Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, sponsor bulunmasına rağmen siyah - beyazlı kulüple son anda anlaşmaktan vazgeçen Ronaldinho'nun, Türkiye'ye gelmediği için büyük pişmanlık yaşadığı ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 10:17
Beşiktaş'tan Ronaldinho'ya Şok Cevap

Assis'in bir Türk menajerle yolladığı teklifi dikkate almayan Beşiktaş Yönetimi'nden bazı isimlerin, "Siz bu kulübün marka değeriyle oynadınız. Bu kulübün ikinci başkanını zor durumda bıraktınız. Taraftarın Beşiktaş sevgisiyle oynadınız. Hiçbir yıldız, hiçbir oyuncu Beşiktaş'tanbüyük olamaz. Parada indirim olsa dahi bu kulübün kapısından giremezsiniz" ifadelerinikullandığı belirlendi.

ASLA OLMAZ
Ronaldinho'nun Beşiktaş'ı kullanarak Brezilya'daki fiyatını arttırdığını Assis'e ileten yöneticilerinkendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde ise "Diego karakter olarak bize çok dahauygun bir oyuncu. Ronaldinho'yu asla tercih etmeyiz. Kendisi bize 'Scolari beni Dünya Kupası'na götürecek, o nedenle Brezilya'da oynamak zorundayım' dedi ama kadroya da alınmadı. Scolari hem onu hem de bizi kandırdı. Şimdi otursun "ben ne yaptım" diye şapkasını önüne koysun" görüşünü yansıttıkları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.