Beşiktaş'tan Üç Yıldızlık İmza

Beşiktaş, yeni sezonda kadrosuna kattığı oyunculardan Atiba, Eneramo ve Franco ile dün basın önünde resmi sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 11:41
Beşiktaş'tan Üç Yıldızlık İmza

Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı üç yeni yıldız Pedro Franco, Atiba Hutchinson ve Michael Eneramo’ya dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde imza attırdı. Törende futbol direktörü Önder Özen, transferlerin nasıl yapıldığını açıklarken “Franco scouting olarak baktığımız bir oyuncudur. Fikret Demirer tarafından değerlendirildi. Atiba’yı, Bilic gündeme getirdi. Erdal Torunoğulları uğraş verdi. Eneramo’dan beklentimiz yüksek” dedi.

‘DURAN TOPTA GOL ATMAK BENİ MEMNUN EDER’
Törende söz alan Nijeryalı futbolcu Eneramo, 1-2 hafta sonra tam olarak hazır hale geleceğini vurgularken “Topu saklamada yeteneğim var” diye konuştu. Franco ise hizmet için Beşiktaş’ta olduğunu söylerken “Uzun süreli sözleşmem var, büyük gelişim göstermek amacım. Duran toplarda gol atmaktan memnun olurum” ifadelerini kullandı. Atiba ise “Takımdaki birlik ve beraberlik çok iyi. Bunun bizi zirveye taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

PORTEKİZLİLER KALACAK
Beşiktaş'ta futbol genel direktörü Önder Özen ile yönetim kurulu arasında yapılaması planlanan toplantı önceki gün gerçekleştirildi. Başkan Fikret Orman’ın da yer aldığı toplantıda Manuel Fernandes ve Almeida’nın sözleşmelerinin uzatılması ile transferin yapılacak sol bek ile tamamlanması kararı çıktı.

Bu arada Manuel Fernandes dün twitter hesabından “Hakkımda çıkan iddialar yalan. Fakat üzücü olan tek şey bunların kendi kulübümdeki insanlar tarafından ortaya atılması” yazarak, siyah beyazlılara serzenişte bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.