Beşikten Mezara Kadar Milli Görüş Belediyeciliği

Beşikten Mezara Kadar Milli Görüş Belediyeciliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2019 09:37
Beşikten Mezara Kadar Milli Görüş Belediyeciliği

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, Saadet Partisi Belediyeciliğinde beşikten mezara kadar halkın yanında bir anlayış içerisinde olacaklarını kaydetti.

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, milli görüş belediyeciliği ile Ispartalıların beşikten mezara kadar her anlarında yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Av. Faruk Algınkılıç, “Isparta için yola çıktık, Isparta için geliyoruz. Beşikten mezara kadar Ispartalılarla birlikte olacağız. Isparta Belediyesi olarak yeni doğanlara hediye paketleri ile onların yanında olacağız. Ardından son dönemlerde unutulmuş bir geleneğimizi hayata geçireceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için toplu sünnet merasimleri düzenleyeceğiz. Bu önemli bir gelenek, önemli bir dayanışma ve yardımlaşma kriteri. Askere giden evlatlarımıza, evlenecek çocuklarımıza destek olacağız. Milli Görüş belediyeciliği bunu gerektirir. Şimdi herkes sosyal belediyecilik falan diyor. Sosyal belediyecilik demek Milli Görüş belediyeciliği demektir. Sonra cenaze hizmetleri konusunda önemli adımlar atacağız. Kısacası doğumdan ölüme kadar Ispartalıların her anında yanlarında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.