Beyaz Liste ISİAD’ı Ziyaret Etti

Önümüzde ki hafta Cumartesi günü yapılacak olan ITSO seçimlerinde yönetime BEYAZ LİSTE ile talip olan Şükrü Başdeğirmen ve ekibi ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2013 14:24
Beyaz Liste ISİAD’ı Ziyaret Etti

Seçimlerin en iddialı yönetimi olarak bilinen ve gittikleri her yerde saygı ile karşılanan Beyaz Liste ekibi dün saat: 12.00’de Isparta Sanayici ve İşadamları Derneğini (ISİAD) ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı: “ITSO seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz dernek olarak tarafsız olduğumuzu belirtiriz. Bütün adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Ama şu bir gerçek ki herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Seçim günü gidip oyumuzu kullanırız. Tekrar Şükrü bey ve ekibine de başarılar dilerim” dedi.

ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı’dan sonra konuşan BEYAZ LİSTE LİDERİ Şükrü Başdeğirmen: “11 Mayıs Cumartesi günü yapacağımız ITSO seçimleri için çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz aralıksız olarak sürüyor. Amacımız Isparta için birliktelik ve şehri kalkındırmaktır. Yine benim isteğim seçimlerden önce birleşemedik, seçimlerden sonra birleşelim. Bütün aday arkadaşlarımız ile aynı masa etrafından toplanalım. Fikirlerimizi ve projelerimizi birbirimize sunalım”

ISİAD ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞIYOR
Ziyarette ISİAD’a da övgüler yağdıran Beyaz Liste Lideri Şükrü Başdeğirmen: “Bu derneğimiz de Isparta için gece gündüz mücadele ediyor. Üyelerine ve yönetimine teşekkür ederim. Her zaman belirttiğim gibi Isparta’ya hizmet için, Isparta dışına çıkmak gerekiyor. ISİAD devamlı olarak yurt dışına çıkıyor.

Ayrıca bu derneğimizin Kompozit Vadisi isimli bir sanayi çalışması var, ekip olarak takdir ile karşılıyoruz. Bu vadi ilimize yapılmasına devam edilen Kara Havacılık Okulunun da yan sanayisi olacak. Bilindiği üzere ITSO önemli bir kuruluş ve güç. Bizim amacımız birlikteliği yakalamak ve çok güçlü bir ses olmaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum