Beyaz Listeyle Seçime Giriyor

Cumartesi günü yapılacak olan MHP Merkez Ilçe Adaylığında yarış hız kazanıyor..Bugün il binasında yaptığı bir toplantı ile başkanlık yarıışına mevcut merkez ilçe yöneticisi Vedat Yılmaz da katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 13:10
Beyaz Listeyle Seçime Giriyor

Seçime Beyaz liste ile gireceğini belirten Yılmaz "40 yıllık kutsal mazisi olan Başbuğumuzun Alpaslan TürKeşin yaktığı ateşi liderimiz Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde önce ilimize sonra memleketimize en iyi hizmeti verebilmek için parti büyüklerimin izni ve yol arkadaşlarımın desteği ile yola çıktım.Yüce Rabbim nasip eder delegeler teveccüh gösterirse bu davaya gönül veren ama kendisini kenara çekmiş olan parti dinamiklerimizi harekete geçirip ağabeylerimizin ablalarımızın ortağımıza gelmelerini sağlayacağız" dedi.

Isparta Belediye başkanının yaptıklarını görmezden gelenlere at gözlüklerini çıkarmalarını tavsiye eden Yılmaz "Parti ve ocağımız olarak tek yumruk olup üç Hilalli sancağımızı en üst seviyeye çıkaracağımıza söz veriyorum 20 Aralık günü kongreye Beyaz liste ile seçime gireceğiz hayırlı uğurlu olsun. Ne mutlu Türküm Diyene" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum