Beykan Şimşek, Hat-Trick Yaptı

Bu sezon Beykan şimşek, hat-trick yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2013 10:52
Beykan Şimşek, Hat-Trick Yaptı

Bu sezon kiralık olarak Süper Lig temsilcisi Karabükspor’a kiralık verilen Ispartalı Beykan Şimşek, Türkiye Kupası maçında Kocaelispor’a 3 gol birden atarak hat-trick yaptı.

Fenerbahçe’den Karabükspor’a kiralık olarak giden Ispartalı Beykan Şimşek Karabükspor’un Kocaelispor’u 6-0 yendiği maçta ilk 11 başladı ve 3 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe karşılaşmasında Şimşek, 3 gol birden atarak hat-trick yaptı. Özellikle 2. yarıda oynadığı futbolla göz dolduran Şimşek, her daim hazır olduğunu gösterdi. Süper Lig’de Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan ile Karabük’te Şimşek’in başarılı futbolu Ispartalı futbolseverleri sevindiriyor.

Kiralık olarak Süper Lig temsilcisi Karabükspor’a kiralık verilen Ispartalı Beykan Şimşek, Türkiye Kupası maçında Kocaelispor’a 3 gol birden atarak hat-trick yaptı. Fenerbahçe’den Karabükspor’a kiralık olarak giden Ispartalı Beykan Şimşek Karabükspor’un Kocaelispor’u 6-0 yendiği maçta ilk 11 başladı ve 3 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe karşılaşmasında Şimşek, 3 gol birden atarak hat-trick yaptı.

Özellikle 2. yarıda oynadığı futbolla göz dolduran Şimşek, her daim hazır olduğunu gösterdi. Süper Lig’de Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan ile Karabük’te Şimşek’in başarılı futbolu Ispartalı futbolseverleri sevindiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.