Bıçaklı Gelendost’ta Seçim Bürosu Açtı

Bıçaklı Gelendost’ta Seçim Bürosu Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2015 12:40
Bıçaklı Gelendost’ta Seçim Bürosu Açtı

MHP Milletvekili adayı Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı memleketi Gelendost’ta hemşerilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen görkemli bir törenle MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.

Mehter Takımının büyük alkış alan konseriyle başlayan ve helva dağıtımının da yapıldığı törene İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Milletvekili adayları Vali Nuri Okutan, Gelendost’lu diğer aday Yüksek Mimar Hakan Demirtaş, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Gelendost, Yalvaç, Şarki Karaağaç ve Eğirdir MHP İlçe Teşkilatları başkan ve üyeleri, Isparta İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi’nin MHP’li üyeleri ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över’in açılış ve selamlama konuşmasıyla başlayan törende İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Vali Nuri Okutan ve Mimar Hakan Demirtaş’ın yaptıkları konuşmaların her biri yoğun alkışlarla kesildi ve büyük beğeni topladı.

Son konuşmayı yapan Büyükelçi Bıçaklı’nın konuşması da oldukça dolu ve etkileyiciydi. Zaman zaman alkışlanarak, zaman zaman da destek sözleriyle ve sloganlarla interaktif bir akışa dönüşen konuşmasının son bölümünde Bıçaklı şu sözleriyle dinleyenlerini coşturdu:

“Halep yolunda deve izi arayanlar, denize düşüp de yosundan medet uman safdiller, Afrika’da kahramanlık pozu verip millet kesesinden cömertlik yapan uyanıklar, Avrupalıları Türkiye’ye çalışmak için davet eden aklı evveller, akara kokara değil, çuvala girene baksın. Cesaretleri varsa, çiftçimizin, esnafımızın, köylümüzün perişanlığına odaklansın.
Davos’ta maval okuyan, Etiyopya’da, Cibuti’de, Somali’de atıp tutan, okullarla uğraşan AKP İktidarı, uzaklara gitmesin, başka yerlerde mağdur aramasın.

Mağdur kırlarda, köylerde, yaylalarda, mezralardadır.
Mağdur Anadolu’nun kucağında, bozkırların yamacında, ovaların koynunda, dağların eteğindedir. Mağduriyet tarlalarda, tezgahlarda, tüyü bitmemiş yetimlerin, adı bile konulmamış yavruların göz bebeklerindedir. Mağdur çiftçimiz, işçimiz, memurumuz, esnafımız, emeklimiz, sanayicimiz, 77 milyon Türk vatandaşıdır. Mağdur, Isparta’dadır, Gelendost’tadır. Saraydaki Recep değil, Gelendost’taki Recep mağdurdur.
Mağdur villalarda yatıp, hortumlarla ayağa kalkan sonradan görme çocuklar değil, gariban yavrularıdır. Kaçakçı Rıza değil, Gelendostlu Rıza mağdurdur.

Rüşvetçi bakanlar, rezilliğe batanlar değil; yoksulluğun ayazında buz kesmiş, işsizliğin karanlığında kalmış milyonlar mağdurdur. Saraya kilitlenmiş, saraya kapatılmış AKP İktidarı değil, evlatlarımız, gelecek nesillerimiz mağdur ve mahcuptur. Millete gelince yok diyen, başka coğrafyalara gelince israfın dibini boylayan; çiftçimiz isteyince azarlayan, Suriyeli sığınmacılara milyar doları harcayan bu iktidarın emin olunuz ki yatacak yeri, kaçacak deliği yoktur. Isparta’mın, Gelendost’umun çiftçisi, köylüsü, üreticisi, esnafı artık bunları görmeli, hesabını buna göre yapmalıdır.

AKP’yi tanımalı, bu çorak, verimsiz, kuru, taş kalpli zihniyeti nadasa bırakmalı, demokrasi tırpanıyla kesip budamalıdır. Borçlarından şikayet etmiyorsan, hayatın yükünden yakınmıyorsan, mazot ucuz, gübre sorun değil, her şey güllük gülistanlık diye düşünüyorsan, hakkındır, AKP’yle devam edebilirsin. Yok eğer bunların hepsinden muztaripsen, yeter artık diyerek kükrüyor ve son sözü ben söylerim özgüveni içinde hareket edeceksen çaren vardır, seçeneğin önündedir. Bu da millet ve vatan sevdalısı, çiftçi ve köylü savunucusu Milliyetçi Hareket Partisi’dir.
Biz köylünün yanında, çiftçinin arkasındayız. Her meselenin farkındayız.
Vergi, faiz ve zam furyasının bilincindeyiz. Elmanın para etmesi için çözüm MHP’dir. Tarımsal alanda 13 yıllık AKP iktidarı döneminde düşen üretimin canlanması için reçete MHP’dedir. Daralan ekim alanlarını genişletmek, tarımda verimlilik artışını sağlamak için umut MHP’dir. Mazot fiyatlarının belinin kırılması, gübre, zirai ilaç ve diğer ağır maliyetlerin düşürülmesi için plan ve program MHP’dedir. Çiftçilerimizi desteklemek için geliyoruz.
Köylerimizi güzelleştirmek, bolluk vadisi yapmak için iktidara yürüyoruz.
Yırtık ayakkabısı su alan, yamalı önlüğüyle okula koşan, kuru ekmekle öğün geçiren küçücük çocuklarımıza müjde vermek için mücadele veriyoruz.

Biz Türk milletinin tamamının hizmetinde ve emrindeyiz. Biz, Ispartamın, Gelendostumun hizmetinde ve emrinde olacağız. Biz çiftçilerimizi kalkındırmak, çile akıntısından, pahalılık girdabından, sorun çığından çekip almak için inançlı ve heyecanlıyız. Biz yaparız, herkesi mutluluğa, huzura, dirliğe kavuştururuz. Biz iddialıyız, biz başarırız, biz Türkiye’yi yönetmeye hazırız. 7 Haziran’da, Türkiye üzerine atılmış ölü toprağından silkinerek doğrulacak, Türk milleti Üç Hilal’le yeni baştan doğacaktır.
Kavurgayla karın doymaz, AKP’yle de gelecek olmaz, olamaz, olmamalıdır.
Herkes şunu açık açık bilmelidir ki; Çiftçi; AKP’nin ayağındaki çarık, MHP’nin başındaki sarıktır. Çiftçi; AKP’nin oyuncağı, MHP’nin ise onur davasıdır.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.