BİGAT Yarışma Jürisi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz İle Buluştu

Burdur İnternet Gazetecileri Derneği (BİGAD)’ın Burdur Belediyesi ortaklığı ile düzenlediği “Gülçin İlci Gazetecilik Yarışması”nın jüri üyeleri yarışmaya katılan eserleri değerlendirmek üzere hafta sonu Burdur Serenler Otel’de bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2015 14:08
BİGAT Yarışma Jürisi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz İle Buluştu

Ankara Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi Öğretim görevlisi Gökhan Bulut, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü – Radyo Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, Ulusal Kanal Antalya Temsilcisi Devrim Aşkın Karasoy, Ajans32 Haber Müdürü Gazeteci Bora Tüfekli ve Burdur Belediyesi Basın Bürosu Çalışanı Gazeteci Onur Özkan’dan oluşan jüri üyelerini Burdur Serenler Otel’de Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz karşıladı.

Başkan Ercengiz ile bir süre sohbet eden jüri üyeleri, daha sonra 15 gazetecinin 23 eserle katıldığı yarışma eserlerini değerlendirdi.

Basın ürünlerinin sahip olması gereken asgari nitelikler, gazetecilik mesleğinin uygulanmasında verilen emek, basının toplumsal sorumluluğu ve yerel sorunlara duyarlılık kriterlerine göre yapılan değerlendirmeler sonucu dereceye giren eserlerin sahipleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde yine Burdur Serenler Otel’de düzenlenecek bir yemek ve kokteyl ile ödüllerini alacak.

Yarışma 1998 yılı Kasım ayında dönemin Burdur Belediye Başkanı Av. Armağan İlci Dinar yakınlarında bir trafik kazası geçirmiş ve kazada Başkan Armağan İlci, Makam şoförü Ahmet Uzuğ ve Burdur Belediyesi Basın Müdürü-Cumhuriyet Gazetesi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Gülcin İlci hayatını kaybetmişti. BİGAD düzenlediği bu yarışmayı Gazeteci Gülcin İlci’ye atfetti. Yarışmanın geleneksel olarak sürdürülmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.