Bıkmadan Yılmadan Hizmet Ediyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Bıkmadan Yılmadan Hizmet Ediyoruz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Günaydın, sanayi sitesinde bulunan 3 sıcak demirciye satış yeri açılması için çalışmalar yapacağını söyledi. Başkan Günaydın sıcak demirciler tarafından yapılan ve hediyelik olarak satışı gerçekleştirilen ürünleri inceldi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın eski Sanayi Sitesi kahvesinde de esnaflarla bir araya geldi. Esnaflar, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başta mahalleleri olmak üzere şehir genelinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Burada duygularını açıklayan esnaf “Isparta’nın mimarısın. Büyük başkan. Isparta seninle gurur duyuyor. Seni seviyoruz. Bir dönem daha sizi belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Yaptığın hizmetleri, yaptığın iyilikleri biliyoruz. Memleketi bir yere getirdin. Kör olmayan bunları görür. Üzerinizde oynanan siyasi oyunları biliyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır. Meyve verdiğin sürece taşlanacaksın. Önümüzdeki 5 yıl daha buradasın bunda sıkıntı yok. Isparta halkı olarak biz Isparta’yı 5 yıl daha size emanet ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, esnafa duygularından dolayı teşekkür ederken, bugüne kadar yılmadan hizmet verdiğini ve vermeye de devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum