Bilgiç, Öğrencilerle İftar Yaptı

Bilgiç, Öğrencilerle İftar Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2018 14:08
Bilgiç, Öğrencilerle İftar Yaptı

Isparta Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü Mihri Hatun Kız Öğrenci Yurdunda İftar Programı Düzenledi.

İftar Programına TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin, Kyk İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt, Kyk İl Müdürlüğü Personeli ve öğrenciler katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan il müdürü Kurt, ''Amacımız Türkiye’nin çeşitli illerinden ilimize gelerek burada barınan öğrenci kardeşlerimize aile sıcaklığını yaşatmak olduğunu dile getirdi. İnşallah bir sonraki iftarlarda bir araya gelmek umuduyla bu vesile ile iftar davetimize katılan siz değerli öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

Milletvekili Bilgiç, iftarı yemeğinin ardından sohbet ettiği öğrencilere ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunarak, dönem sonu sınavlarında başarılar ve iyi tatiller diledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.