Bilgiç AK Partilileri Buluşturdu

Süreyya Sadi Bilgiç'in organize ettiği büyük buluşma gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2015 14:09
Bilgiç AK Partilileri Buluşturdu

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in organize ettiği Ak Partinin büyük buluşması Barida Hotel's de gerçekleşti. Eski İl Başkanları, Belediye Başkanları, İl Meclis üyeleri ve yöneticileri Milletvekili Bilgiç’in Barida Hotel’s’de düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Milletvekili Bilgiç, “Bu düzenlediğimiz kahvaltı bir yerde seçim çalışmalarının başlangıcı gibi ama biz bu sefer bütün teşkilatlarımızda organlarımızda görev almış bütün arkadaşlarımızla il ilçe başkanlarımız genel meclis üyelerimiz yönet imler hep beraber olalım sohbet edelim istedik. Onun için bir aradayız” diye konuştu.

MUHALEFET İKTİDAR OLMAKTAN KAÇINDI
Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini belirten AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Maalesef çok arzu etmemize rağmen 7 Haziran sonrası sandıktan çıkan tablo milli iradenin tecellisi hükümetin oluşturulmasıydı. Ancak muhalefet partileri ısrarla koalisyon kurmaktan uzak durdular. İktidar olmaktan kaçındılar. İktidarın ağırlığını taşımakistemediler. Yeniden seçime gidiyoruz. Bir yandan kararlı bir biçimde hem demokratikleşme ve insan hakları milli birlik ve kardeşlik projemiz düşünce,fikir ve inanç üzerindeki yapmış olduğumuz reformlar devam ediyor. Diğer taraftan da kararlı bir biçimde çeteler ve terör örgütleri ile olan mücadelemiz kararlı bir biçimde devam ediyor” dedi.




SADECE AK PARTİ İKTİDARA TALİPTİR
Her partinin seçimlere girerken iktidar olma mücadelesinin olması gerektiğine atıfta bulunan Milletvekili Bilgiç şöyle konuştu: “Siyasi partilerin var oluş gereği budur.Ancak gördük ki bugünkü parlamentoda sadece iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. Diğer partilerin bırakın iktidarı koalisyon ortağı dahi olmak istemediklerini geçtiğimiz aylarda hep beraber gördük. Böyle bir tablo içerisinde milletten ve millete hizmetten kaçan sadece söylem üretip bunu eyleme dökmeyen partiler inanıyorum ki 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır.Bugün burada görmüş olduğunuz bu tablo bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızın çoğunlukla burada olmaları da bunun önemli bir göstergesidir.”

Programa çok sayıda partili katılırken bürokrasiden bazı isimlerin de buluşmada hazır bulunması dikkat çekti.








HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum