Bilgiç: Atamalar Sonuçları Bilinerek Yapılmıştır

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdaresi ve Isparta Devlet Hastanesinde yaşanan atamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2011 17:16
Bilgiç: Atamalar Sonuçları Bilinerek Yapılmıştır

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’ın Jeoloji Mühendisi eşi Rabia Yıldırım’ı Genel Sekreterlik Yardımcılığına atanmasını da değerlendiren AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, “Bu tartışmaların farklı mecralara çekilmesi yanlıştır. Bu atamayı gerçekleştiren bunun sonucunda bu tür sonuçların olacağını bilerek bu atamayı gerçekleşmiştir. Onun için bunun üstüne gidilmesinin gereği yoktur. Bürokrat ile siyasilerin karşı karşıya getirilmek istenmesi tehlikelidir. Hele bu atamayı gerçekleştiren Vali ile siyasilerin karşı karşıya getirilmek istenmesi daha tehlikelidir. Bu atama sayın Valimizin tasarrufunda gerçekleşmiş bir atamadır. Valilerindendir. Büyükşehirlerde Valilik yapmıştır. Onun için Valimiz bu atamayı yaparken, görevden alırken de yapmış olduğu tasarrufun sonuçlarının neler olacağını bilerek bu yetkisini kullanmıştır. Sayın Valimiz Türkiye’nin en tecrübeli” dedi.

Okutan’ın görevden alınması Bakanlığın tasarrufu

Ramazan Okutan’ın Isparta Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınmasının Sağlık Bakanlığının tasarrufu olduğuna dikkat çeken AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Makamlar asla ve asla hak değildir. Bunlar birer görevdir. Bakın biz seçimle gelen siyasilerde hak elde etmiyoruz. Bizimkiler de bir görev. Görev süresi dolduğu zaman kenara çekildiğimizde bayrağı başka bir arkadaşa teslim ediyoruz. Bayrağı teslim ederken de bizden daha iyi hizmetlerde bulunmasını temenni ediyoruz. Onun için bu makamlar hep görev yeridir. Ramazan Okutan kardeşimizin de bu anlayışla olaya baktığına eminim. Kendisinin bugüne kadar Isparta’ya önemli hizmetleri olmuştur. Bundan sonra da aynı hizmetleri sürdüreceği düşüncesindeyim. Ben kendisine bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Kendisine de yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.