Bilgiç Aybatılı'yı Ziyaret Etti

AK Parti iktidarı ve AK Partili milletvekilleri ile yapılan iyi diyaloglar çerçevesinde Ispartaya ve esnaf kesimine güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 14:26
Bilgiç Aybatılı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı’na bağlı odaların başkanları da hazır bulundular.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı ve AK Partili milletvekilleri ile yapılan iyi diyaloglar çerçevesinde Isparta’ya ve esnaf kesimine güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Aybatılı: “AVM’ler şehir dışına taşınmalı”
Başkan Aybatılı ziyarette sayıları hızla artan alışveriş merkezlerinin küçük esnafa verdiği zararı da gündeme getirdi. Aybatılı, alışveriş merkezlerinin, şehirlerin nüfusuna göre ve şehir dışında açılması gerektiğini kaydetti.

Aybatılı: “Hak ettiğimiz hizmeti almak istiyoruz”
Aybatılı, esnaf teşekkülleri olarak olarak Isparta’nın gelişmesi ve kabuğunu kırmasını istediklerini kaydederek, “Esnaf teşekkülü olarak düşüncemiz Isparta’nın en kısa zamanda genişlemesi, büyümesi ve ilerlemesidir. Yani Isparta mutlaka kabuğunu yırtması gerekiyor. Artık ustalık döneminde biz hükümetten hak ettiğimiz hizmetleri almak istiyoruz” dedi.

Esnafa ucuz konut projesi
Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, AK Partililerin kendisini ziyaretinde esnafla ilgili çok önemli bir projeyi de açıkladı. Aybatılı, AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt’la birlikte, TOKİ aracılığı ile esnafa ucuz konut kazandırmak için proje başlattıklarını, bu projenin muhakkak sonuçlandırılması gerektiğini söyledi.

Aybatılı: “İktidarın icraatlarından memnunuz”
Aybatılı konuşmasının sonunda, esnaf teşekkülleri olarak 12 Haziran 2011 seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini de ilan ederek, “12 Eylül referandumunda da desteğimizi ifade ettik ve mahcup olmadık” dedi.

Bilgiç: “Ucuz konut projesinin takipçisi olacağım”
AK Parti Milletvekili ve 1. sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç de ilk olarak TOKİ projesine sonuna kadar destek vereceğini ve bu projenin muhakkak hayata geçirileceğini söyledi. Bilgiç, “Haydar Kemal Kurt vekilimle birlikte başlatmış olduğunuz ve esnaf ve sanatkarımıza ev kazandırma noktasında, onu bir ev sahibi yapma noktasında ki çabalarınızdan dolayı da sizleri  son derece taktirle ve şükranla andım. Biz Ankara’ya tek başımıza da gitmiyoruz. Biz Ankara’ya Allahın izni ile Isparta olarak hep beraber gidiyoruz. Biz 2007-2011 arasında bu şuur içerisinde orada durduk, çalıştık. Haydar Kemal Kurt vekilimiz belki milletvekili adayı olarak 2011’deki seçimlere girmiyor olabilir ama yine partimizin milletvekili olarak oradadır, önümüzdeki dönemde de orada olacaktır. Hem onunla hem sizlerle beraber inşallah bu TOKİ ile ilgili yapılacak projeyi gerçeğe dönüştürürüz. Esnaf ve sanatkarımızı da gerçekten ev sahibi yaparız diyorum. Arsa son derece büyük yeterli. Son derece önemli ve bu yapılmayacak, gerçekleştirilemeyecek bir şey değil. Hatta bu mücadeleyi sadece ev sahibi etmek manasında değil, belki TOKİ’nin bugünkü maliyetleri ile de TOKİ’yle de gereken kavgaları vererek esnaf ve sanatkarımıza en uygun şartlarda en ucuz şekilde, en kaliteli şekilde ev sahibi yapmanın da mutlaka yollarını arayacağız. TOKİ son derece güçlü bir kuruluş, yapmış olduğu Türkiye’deki hizmetler ortada. İnşallah Isparta’da da esnaf ve sanatkarımıza sizlerin gayreti, desteği ve bizlerin aracılığı ile realize ederiz diye düşünüyorum” dedi.

Bilgiç’ten Aybatılı’ya teşekkür
Milletvekili Bilgiç ayrıca, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini açıklayan Aybatılı’ya teşekkür ederek, “Sizin bu duruşunuz bizim omuzlarımızdaki yükü artırmaktadır” dedi. Bilgiç, “Şahsınız da tüm oda başkanlarınıza ve tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlarımıza bizlerde şükranlarımızı sunuyoruz. Gerçekten 12 Eylül referandumu içerisinde ülkemiz adına insan hak ve özgürlükleri adına ve devletin millet için var olduğu anlayışı çerçevesinde anayasa referandumuna verdiğiniz destek için hakikaten sizlere büyük şükran duyuyoruz. Ben şahsım, partim ve sayın başbakanım adına da şükranlarımı sizlere arz ediyorum ve sizin aracılığınızla da bütün esnaf ve sanatkarımıza aynı şekilde 2011 seçimlerinde gene bizlere vermiş olduğunuz destek yapmış olduğunuz açıklamadan dolayı da bir kez daha şükranlarımı arz ediyoruz. Allah bizleri utandırmasın diyorum en önemlisi. İnşallah sizlerin bu güvenine itimadına desteğine layık oluruz. Sizin bu duruşunuz, bu açıklamalarınız bizim omzumuzdaki yükü 4 kat 5 kat daha arttırmaktadır. Bunun bilinci içerisinde bu emaneti inşallah alacağız ve sizin emanetinizi de Ankara’da en iyi şekilde sizin adınıza, milletimiz adına, Isparta adına temsil etmenin sorumluluğunu da sonuna kadar taşıyacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.