Bilgiç: Başdeğirmen’i Başkan Yapacağız

Bilgiç: Başdeğirmen’i Başkan Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 14:25
Bilgiç: Başdeğirmen’i Başkan Yapacağız

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 31 Mart’ta Cumhur ittifakının yerelde de iktidar olacağını söyledi, Isparta için ‘ değişim yapacağız, Şükrü Başdeğirmen’i başkan yapacağız’ dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Halıkent Mahallesi halk toplantısına katıldı. Katılımcıların yoğun alkışları arasında konuşma yapan Milletvekili Bilgiç, Isparta için değişimi işaret etti.

Bilgiç, şöyle konuştu: “Sizler bizim ne söylemek isteğimizi çok iyi biliyorsunuz. Her zaman olduğu gibi şimdi de Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğinizden eminiz. Şükrü Başkanımızdan, bizden, partimizden ve Cumhurbaşkanımızdan desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Kendi oyumuzu yeterli bulmuyoruz, çok çalışmamız gerekiyor. 31 Mart akşamına kadar Isparta’da, Türkiye’de ve her yerde herkese ulaşmamış gerekiyor. Kutlu davayı anlatmamız gerekiyor. Şükrü Başkanımızın hizmetleri ile değişimi sağlayacağız. Şükrü Başkan ile Isparta daha büyük hedeflere yürüyecek, belediyecilik anlamında kendi damgasını vuracaktır.
Zillet ittifakı altında ipleri başka yere bağlı olanlar kendilerini yine aynı çuvalın içinde buldular. Bize düşen bu çuvalı hep birlikte atmaktır. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakını yerel de de iktidar yapacağız. İnşallah Isparta’da değişimi gerçekleştirip Şükrü Başdeğirmen’i başkan yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.