Bilgiç Çalışmalarına Gönen'de Devam Etti

Bilgiç Çalışmalarına Gönen'de Devam Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2018 14:10
Bilgiç Çalışmalarına Gönen'de Devam Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili ve adayı Süreyya Sadi Bilgiç, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Gönen ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Bilgiç'i ilçe girişinde partililer ve vatandaşlar karşıladı. İlçe meydanında bulunan esnafları ve kahveleri geçen Milletvekili Bilgiç'e ilgi yoğundu. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılanan Bilgiç, hem AK Parti hükümetinin yatırımları hem de AK Partili belediyesi olarak yapılan hizmetleri anlattı. 

Milletvekili Bilgiç, 24 Haziran seçimleri için de destek istedi. Gönen'in her zaman AK Parti'ye destek olduğunun altına çizen Bilgiç, halkımızın büyük bir ilgisi ve teveccühü var. Bizde onların bu beklentilerini boşa çıkarmıyoruz. 24 Haziran'da inşallah daha güçlü bir destekle iktidar olarak Gönen'e hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz dedi.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Bilgiç, sorunların ve sıkıntıların çözümü için not aldı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.