Bilgiç: Çok Operasyon Yapmak Başarı Değil, Başarısızlıktır

Bilgiç: Çok operasyon yapmak başarı değil, başarısızlıktır

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2016 15:39
Bilgiç: Çok Operasyon Yapmak Başarı Değil, Başarısızlıktır

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün hemen hemen her gün medyada uyuşturucu ve fuhuş gibi operasyonlar yaptığı yönündeki haberler üzerinden Emniyet Müdürü Halil Altan’a eleştirilerde bulundu. Çok sayıda operasyonun başarı getirmediğini söyleyen Bilgiç, “Aksine önleyici tedbirler almadıkları için başarısızlık olarak görülür” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Basın Kulübü programının konuğu oldu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı makamında çekilen programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Bilgiç’in gündeminde Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün hemen hemen her gün medyada uyuşturucu ve fuhuş gibi operasyonlar yaptığı yönündeki haberler vardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum