Bilgiç: 'Günaydın Yanlış Yapıyor'

Eski Özel İdare binasının bulunduğu alana yapılması hedeflenen otelle ilgili tartışmalar sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 13:11
Bilgiç: 'Günaydın Yanlış Yapıyor'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bir kez daha büyük bir yanlışın içerisinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Bilgiç, “Nasıl hastane işini çok uzun süre sekteye uğrattılarsa aynısını şimdi yapıyorlar” dedi.

Bilgiç konuşmasına şöyle devam etti: “Ben hiçbir kurumu hedef almak istemiyorum. Isparta Belediyesi de bizim bir belediyemiz. Ben bir kez daha belediye başkanını büyük bir yanlışın içersinde görüyorum. Burada bir kez daha söz konusu olan Isparta’nın menfaatleridir. Nasıl hastane işini çok uzun süre sekteye uğrattılarsa, gecikmeye sebep oldularsa Isparta’nın menfaatlerini göz ardı ettilerse bir takım siyasi hırs, rant uğruna bugünde özel idare binasında aynı şeyi yapıyorlar. Burada özel İdare binası dediğiniz yer kimin malıdır Ispartalının malıdır. Isparta’nın kendi öz malıdır. Isparta Özel idaresinin de kendine göre ek gelirlere ihtiyacı vardır.”

“KENDİLERİNE GELİNCE İZİN VAR ISPARTA’NIN ÖZ MALINA AYAK DİRETİYORLAR”
Başkan Günaydın’ın kendi yakınlarına ve partililerine her türlü imar uygulamasına izin verdiğini dile getiren AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Isparta’nın menfaatlerini göz ardı ederlerse, Ispartalıda ilk seçimde de onları göz ardı eder” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yaptığı açıklama şu görüşlere yer verdi: “Burada imar uygulamalarında şahısların imar uygulamalarında belediyenin neler yaptığı hepinizin malumudur. Bir takım başka yerlere gelince kendi yakınlarına, kendi başkanlarına gelince her türlü, imar uygulamasını yapacaklar. Ama Isparta’nın öz malına gelince, Özel İdare’nin bir binasına gelince ayak diretecekler ben bunu son derece yanlış buluyorum. Otopark iddiası yapıyorlar. Yani bugün Isparta’daki planları incelediğinizde zaten otopark yeri olarak ayrılmış 5-6 tane yer var. Eğer bu noktada hakikatten samimi iseler, bu noktada bir ihtiyaç olduğunu tespit etmişseler, yani şuan otopark olarak işlenmiş alanlarda gitsinler, bu otoparkları yaparak Isparta’yı rahatlatsınlar. Bir kez daha söylüyorum. Aynı şey Hastane meselesinde de geçerli idi Isparta’nın menfaatlerini göz ardı ederlerse, Ispartalıda ilk seçimde de onları göz ardı eder.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum