Bilgiç Ispartaspor için Harekete Geçiyor..

Bilgiç Ispartaspor için Harekete Geçiyor..

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2016 10:56
Bilgiç Ispartaspor için Harekete Geçiyor..

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK PartiMilletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kentte kazandırılacak yeni bir profesyoneltakım için adım atma kararı aldıklarını söyledi.

“Ispartasporiçin bir kıvılcım çak” sloganıyla yola çıkan Ispartalı Gazetecilerin mesajlarına TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten olumlu mesaj geldi.

TBMM Plan ve Bütçe KomisyonuBaşkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten kente kazandırılacak yeni bir profesyonel takım için adım atma kararı aldıklarını söyledi. Bilgiç, “Atakan Yazgan Başkan’la görüştük. Arkadaşlarımız hazırlık yapıyor. Ispartaspor konusunda adım atma kararı verdik. Cuma günü Isparta’ya geldiğimde bazı temaslarım olacak. Belediye Başkanıyla da bir araya geleceğiz. Bu zorlu yola çıkıyoruz” dedi.

Bu arada Isparta’nın BAL’daki temsilcisi Özel İdarespor’un isim değişikliği yapılacağı ve kente maledileceği belirtildi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum