Bilgiç: "Kaldığımız Yerden Yola Devam Edeceğiz"

Kaldığımız Yerden Yola Devam Edeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2017 16:03
Bilgiç: "Kaldığımız Yerden Yola Devam Edeceğiz"

Isparta Davrazspor’un geleceğiyle ilgili konuşan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “benim. Avucumuzun içindeki şampiyonluğu kaçırdığımız için üzüldüm. Ama bu bizi yıldırmaz. İnşallah biz bu işi başarırız. Kaldığımız yerden yola devam, durmak yok” dedi.  
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Davrazspor’un ligi ikinci olarak bitirmesiyle ilgili konuştu. Yılgınlık ya da küskünlük gibi bir şey olmadığını belirten Bilgiç, şunları söyledi: “Saha içi, saha dışı etkenler gibi bir sürü şey konuşuluyor ama ben buna itibar eden birisi değilim. Sayın valimiz, belediye başkanımız, ben, yöneticilerimiz, yönetimdeki arkadaşlarımız, destek verenler, taraftarlar ve basın mensubu arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Biz gayet dürüst bir şekilde bu süreci götürdük. Bucak’ı hem kendi sahamızda hem de kendi sahasında 2-0 yendik. Sarayönü maçında elimize geleni tersiyle ittik. Herkes onu bıraktı Akşehir’in kazanmasına kendisini kitledi. Önemli değil.

AMATÖR LİGLERİNİN REKORUNU KIRDIK
Biz amatör liglerinin rekorunu kırdık. Isparta nasıl bir spor ve futbol tutkunu olduğunu 17 bin kişi stada gelerek gösterdi. Dışarıda da 4-5 bin kişiyle 22-23 bin kişi. Demek ki Isparta bunu fazlasıyla hak ediyor. 

YOLA ÇIKARKEN VALİMİZE ÇOK GÜVENDİM, GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI 
Demek ki ben başında yola çıkarken ve ekipleri bir araya getirirken çok doğru yapmışım. Sayın valimize çok güvendim. Kendisinden Allah razı olsun. Isparta’nın güvenini boşa çıkarmadı, müthiş destekler verdi. 

BALTALAMAYA ÇALIŞANLAR OLDU
Biz şampiyonluk yolunda ilerlerken daha 3 ve 4’üncü haftada elini taşın altına koymaktan kaçan arkadaşların içeriden süreci baltalamaya çalışanları gördük. Yönetime, futbolculara, teknik kadrolara ulaşıp etkilemeye çalıştıklarını gördük. Belki de Isparta’da en fazla üzülen insan benim. Avucumuzun içindeki şampiyonluğu kaçırdığımız için üzüldüm. Ama bu bizi yıldırmaz. İnşallah biz bu işi başarırız. Isparta’yı süper ligde görme hayali kuranlardan, bunun rüyasını görenlerdeniz. Bazı arkadaşlar yönetimden bazı arkadaşların gideceğini yazmış. Bunlar değişimdir. Orada sorun yok. Böyle bir takım var mıydı? Bu yılın başında oldu. O zaman kim neyi sorguluyor? Bu bizim şevkimizi kırmaz. Kaldığımız yerden yola devam, durmak yok.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum