Bilgiç Kimi İşaret Etti?

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yerel seçim sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmesinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2013 17:19
Bilgiç Kimi İşaret Etti?

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önümüzde ki yıl yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında ilginç değerlendirmeler yaptı. Bilgiç: “9 gün AK Parti’yi kötüleyip, küfür edip, 10.’ncu gün gelip, AK Parti’den Belediye Başkan adayı olamazsın” dedi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, aday adaylarına mesaj verdi. Çizgisi AK Parti, hizmeti millet olmayan kimse makam yada koltuk düşünmesin diyen Milletvekili Bilgiç: “Şu Aday adayı olmak isteyen bürokratların görev süreleri devam ediyor. Adayı halka açıklamak için çok erken. AK Parti’den talepleri olan aday adaylarımıza şunu söylüyorum; halkı için onur ve hizmet mücadelesi vermeyenler, AK Parti’ye küfür edipte, bugün partiye yaranmak isteyenlere kapımız kapalıdır. Önceliğimiz halkımızdır. Paydamız hizmettir. Aday açıklamak için acele etmenin bir anlamı yok. Halkın istediği adayı araştırıp derin analizler yapıyoruz. Paydaşlıktan kastımız partinin her hangi bir organında görev almak değildir. AK Parti felsefesinin benimsemiş olmaktır. Bizim felsefemiz halktır. Yani halkı ve hizmeti benimsemiş olmaktır. Kimse ben mutlaka aday olmalıyım diyemez. Çünkü yok öyle bir şey. Zaten AK Parti’den de aday adayı olanlar bu işe en layık olan insanlardır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum