Bilgiç: 'Nasıl Düştüyse Çıkartmasını Da Biliriz'

AK Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan'a konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2011 15:53
Bilgiç: 'Nasıl Düştüyse Çıkartmasını Da Biliriz'

Akdeniz Gazetesi, Spor Şefi Levent Doğan’ın sorularını cevaplandıran AK Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor ve diğer spor dallarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Projelerinden de bahseden Bilgiç, “Isparta’nın spor vizyonunu ortaya koymak gerekiyor” dedi.

DÜNYANIN SONU DEĞİL…

Ispartaspor’un küme düşmesinin her Ispartalı gibi kendini de son derece üzdüğünü belirten Bilgiç, “Bunun temel gerekçesi Ispartaspor’un içinde bulunduğu grubun tamamen profesyonelleşmesi ancak Ispartaspor’un gerek altyapı gerekse finansal yapılanma açısından bu sürece ayak uyduramaması olmuştur. Dünyanın sonu değil, inanıyorum ki önümüzdeki dönemde Ispartaspor farklı bir yapılanmayla, altyapıya önem vererek sürekli finans kaynaklarına oluşturularak bir şekilde yeniden planlanarak Ispartamızı daha üst noktalarda temsil edecektir. Düştüyse çıkartmasını da biliriz” dedi.

BİLGİÇ’İN SÜPER PROJELERİ VAR

Avrupa Şampiyonlarının dahi yapılabileceği bir tartar pistleri projesinin yanı sıra tüm dalları kucaklayacak tesislerle ilgili projelerini de ilk kez Akdeniz’e açıklayan Milletvekili Adayı Bilgiç, “Sadece Ispartaspor ve futbol değil. Diğer spor dallarını gösterebilecek bir şekilde Isparta’nın önümüzdeki dönem spor vizyonunu tarafından oluşturulmakta. Stadın aydınlatması işi tamamlanıyor. Stadın komple yenilemeye almak, üstünü kapatmak, tüm sporcularımızın çalışacabilecekleri çağdaş mekânlar yaratmak, 8 kulvarlı Avrupa Şampiyonalarının dahi yapılabileceği bir tartar pisti planlamamızda. Isparta’nın spor vizyonunu ortaya koymak gerekiyor. Bu böyle olmalı” diye konuştu.

Levent Doğan

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum