Bilgiç: SDÜ Bizim İçin Büyük Değer

Bilgiç: SDÜ Bizim İçin Büyük Değer

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2017 14:51
Bilgiç: SDÜ Bizim İçin Büyük Değer

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan — Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç SDU'nün Isparta ve bölge için büyük bir değer olduğunu,kaydederek, "SDU, Kentin sosyal ve iktisadi hayatında dinamo görevi görmektedir" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçel-Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, son günlerde tartışma konusu olan SDU'nün Maliye Bakanlığına geri dönen bütçesi hakkında "SDU bizim için çok büyük bir değerdir. Tarafların çeşitli yanlış anlaşılmaları var. Ortada herhangi bir sorun yok" dedi.

Muhabirimize konuşan Bilgiç, "SDU'nün bütçesi ile ilgili tartışmalarda konuya taraf olanların yanlış anlaşılmaları var. Konuyla alakalı söz edilen bütçe akademik ödentilerle ilgili ve bu bütçenin başka kalemlere harcanması söz konusu değil. Süleyman Demirel Üniversitesi bizim için çok büyük bir değer. Isparta'nın sosyal ve iktisadi hayatında dinamo görevi üstlenen bir kurumumuz. Konuya böyle bakmak lazım. Ortada herhangi bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.