Bilgiç "Seçim Boyunca Isparta'da Çalışacağım"

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim startını vermek için Isparta'ya geldi.

Yayınlanma:
Bilgiç "Seçim Boyunca Isparta'da Çalışacağım"

Seçim startını vermek için Isparta'ya gelen Süreyya Sadi Bilgiç, önce Keçiborlu ve sonra binlerce partili karşıladı.

Keçiborlu'da coşkulu kalabalığa konuşma yapan Bilgiç, kritik bir virajdayız diyerek, kendisinin de seçim boyunca Isparta'da çalışacağını ifade etti.

Bilgiç, kendisine destek veren hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bu bir veda değil, Fatiha'dır. Yeni bir başlangıçtır" diyerek seçim startını verdi.TBMM Başkanvekili Bilgiç, Isparta'da yaptığı konuşmada, "Bugün burada sizlerle bir aradayız. Bu bir veda değil, Fatiha'dır. Yeni bir başlangıçtır. Bizler, milletimizin hizmetkarı olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.Bilgiç, konuşmasında ayrıca, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Isparta'da da hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Hep birlikte, el ele vererek Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Keçiborlu'da konuşma yapan Bilgiç, kritik bir virajdayız diyerek, kendisinin de seçim boyunca Isparta'da çalışacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.