Bilgiç'in ITSO'ya Tepkisi Yerel Basında Yer Buldu

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ITSO yönetimine açık davet..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 10:55
Bilgiç'in ITSO'ya Tepkisi Yerel Basında Yer Buldu

YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN

AK Parti  Milletvekili Süreyya   Sadi Bilgiç,  Isparta’yı ikinci bölgede bırakan teşvik paketiyle ilgili  sessizliğini bozan ITSO yönetimine ‘ÇEKİN GİDİN’ diye seslendi. Bu açıklama ITSO’yu hedef alan en sert açıklama olarak tarihe geçti.

BİLGİÇ’TEN SERT ÇIKIŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni teşvik paketinde ikinci bölgede yer alan Isparta için, sessizliğini bozup  ‘ağır yaralı’ ‘Artık yatırım beklemek hayal’ gibi deklarasyon niteliğinde  açıklama yapan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na AK Parti Milletvekili Süreyya  Sadi Bilgiç’ten tokat gibi yanıt geldi.

DAHA İYİ YAPACAKLAR VARDIR

 Hasan Hüseyin Kaçıkoç yönetimine ‘Beceremiyorsanız bırakıp gidin. Bu işleri yapacak daha iyi kimseler vardır’ diye seslenen Bilgiç’in bu açıklaması ITSO’yu hedef alan en sert açıklama niteliğinde. Bilgiç, Kara Havacılık Okulu konusunda  15 gün içinde gelecek olan ITSO yönetim için ‘Ne bitmez 15 günmüş.  Bir buçuk senedir bekliyorum gelmediler” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum