Bilgiç'ten Hayırlı Olsun Temennisi

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili CHP'nin SDÜ eski rektörü Lütfi Çakmakçı'yı belediye başkan adayı göstermesi ile ilgili hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2013 10:39
Bilgiç'ten Hayırlı Olsun Temennisi

Siyaset kazanının çoktan kaynamaya başladığı Isparta'da CHP, SDÜ eski rektörü Lütfi Çakmakçı'yı belediye başkanı aday göstermesinin ardından gözler AK Parti ve MHP'ye çevrildi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP'nin adayı Çakmakçı'ya başarı dileklerini ilererek "Umuyorum ki bu seçimler ülkemize ve Isparta'ya hayırlı olur. Isparta'yta vizyon kazandırabilecek bir isim mutlaka belediye başkanı olacak. Biz hayırlısını diliyoruz" dedi.

Milletvekili Bilgiç, AK Parti'nin ne zaman seçim startı verecek sorusuna da "Biz zaten tüm teşkilatlarımızla halkın içerisindeyiz. Öyle özel bir seçim startına ihtiyaç yok. Çalışacağız" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum