Bilic Müjdeyi Verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Elazığspor maçının ne kadar önemli ve zor geçeceğine değindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 12:37
Bilic Müjdeyi Verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile deplasmanda yapacakları maçın, en az Trabzonspor-Galatasaray maçı kadar zor geçeceğini bildirdi.

Hırvat çalıştırıcı, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakipleri Elazığspor'un küme düşme hattında yer alması sebebiyle oldukça zorlanacaklarını düşündüğünü ifade etti. Kalan iki maçlarında da çok iyi savaşmaları gerektiğini belirten Bilic, "Dayanıklı ve mücadeleci bir karakter ortaya koymamız şart. Trabzonspor-Galatasaray maçı ne kadar zorluysa, bizim Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da aynı oranda zor geçecek. Bir tarafta düşme korkusu yaşayan bir takım, diğer yanda ise ikinci olmak isteyen biz varız" dedi.

Oğuzhan Özyakup müjdesi!
Sakat futbolcuların çokluğuna dikkati çeken ve bu yüzden bir hayli sıkıntılı olduğu gözlenen Bilic, "Oğuzhan yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Kendisi forma verdiğimiz takdirde, Elazığ deplasmanında takımdaki yerini alacak. Necip'in sakatlığı ise ciddi. Kendisini kaybettiğimiz için üzgünüm, yokluğunu hissedeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.