Bilic: Türkler Hakkında Anlatılanlar Yalan

Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Fransız So Foot Dergisi'ne konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 10:05
Bilic: Türkler Hakkında Anlatılanlar Yalan

Kendisine, 'Sosyalist bir takım yaratacağım' sözleri hatırlatılan Bilic, "Belki bir tercüme hatasıdır. Benim politikayla işim olmaz. Sosyalist de değilim veya kapitalizme karşı bir duruşum yok.Çocukluğumun Yugoslavya'sında, sosyalist olmak komünist olmak demekti" diye konuştu. Hırvat hoca, herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi halinde ortak bir başarının elde edilebileceğini söyledi.

Deneyimli çalıştırıcı, Türkiye ile ilgili olarak da, "Buraya geldiğimden beri asla kötü bir anım olmadı. Tam aksine, genelde insanlar bana selam veriyor, resim çektirmek istiyor. Kısacası rekabet çok fazla, ama saygıyı silecek kadar değil. Galatasaray'ın stadına 3 kez gittim ve bana karşı hiç agresif değildiler. Türkler hakkında yalan yanlış kötü şeyler anlatılıyor, ancak bu eski kafalıların yaptığı bir karikatürden ibaret" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.