Bilic'in Uyarıları Kar Etmedi

Beşiktaş'ta derbi sonrası 6 futbolcunun sabahın ilk saatlerine kadar süren eğlencesinin Gökhan Töre'nin yaralanmasıyla sona ermesi akıllara Bilic'in açıklamalarını getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 12:34
Bilic'in Uyarıları Kar Etmedi

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinin ardından takım arkadaşları ile gittigi gece kulübünde silahla yaralanan Gökhan Töre'nin sağlık durumunun iyi olması sevindirici bir haber oldu.

Ancak bir gün sonra antrenman olmasına rağmen Gökhan ile birlikte derbinin hemen ardından gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenen oyuncular yönetim ve teknik kadronun moralini bozdu.
Üstelik oyuncuların teknik direktör Slaven Bilic'in uyarılarına ragmen geç saatlere kadar gece kulübünde kalmaları durumu daha da düşündürücü bir hale getirdi. Hırvat teknik adam Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odasında futbolcularını önce gösterdikleri mucadeleden dolayı tebrik etmiş ve son 4 hafta özel yaşantılarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunmustu.

Ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasi halide oyuncularının daha rahat ve daha uzun süre tatil yapacaklarını dile getiren Bilic, soyunma odasında yaptığı konuşmayı basın toplantısında da paylaşmıştı.

BİLİC UYARMIŞTI
Bilic, "Ligi 2. bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Maçtan sonra buraya gelmeden biraz önce oyunculara soyunma odasında şunu söyledim; 'önümüzde sadece 4 maç var. Lütfen bu dört maça göre yaşayın, bu 4 maça göre dinlenin, bu 4 maça göre çalışın' dedim. Ve bunun için bana söz verdiler" şeklinde konuştu.

Bilic'in bu sözlerine rağmen Gökhan Töre, Fernandes, Almeida, Motta, Veli ve Dany gece geç saatlere kadar gece kulübünde kaldı ve talihsiz olay yaşandı. Bilic ve yönetimin disiplinsiz hareket ettikleri gerekçesiyle bu oyunculara ceza vereceği de gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.