Bilirkişi Mahkemenin Önüne Geçmiştir

Sanık Avukatlarından olan Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Belediye Davası duruşmasında verilen arada gazetecilere değerlendirme yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2014 19:02
Bilirkişi Mahkemenin Önüne Geçmiştir

Gökmenoğlu, "Bu dava önemli bir dava. Şu anda buradaki sanıklar tape kayıtları ve teknik takiplerle buradalar. Adil bir yargılama olmasını temenni ediyoruz. İyi bir duruşma olmasını diliyoruz. Bilirkişilerin asıl işi teknik konulardır. Bu davada bilirkişiler mahkemenin önüne geçmiştir" dedi.

Gökmenoğlu, "Biz bu davanın bilirkişi dosyası olmasını istemiyoruz. Bilirkişi kendisini heyetin yerine koymuş, iddia makamı olmadığı halde iddianame çatısını oluşturmuştur. Bilirkişi iddia makamı ve yargılama makamı gibi davranmış, suçlamak için delil oluşturulması çabası içindedir. Müvekkillerimin tamamı mağdur ve işlerinden olmuştur. Aklanma mücadelesi veriyoruz, Emniyet teşkilatı öncelikle sanıkları sonra da suçları belirlemiştir" ifadelerini kullandı.

DURUŞMANIN TÜM AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum