Bin 681 Şirket Pasif Durumda

Bin 681 Şirket Pasif Durumda

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2019 08:58
Bin 681 Şirket Pasif Durumda

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nın Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayattaki son gelişmeler ile oda faaliyetlerini değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, hali hazırda 5 bin 890 şirketin ticari faaliyetine devam ettiğini bin 681’inin ise pasif pozisyonda veya kapandığını bildirdi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyeleri, dün saat 20.00’de ITSO Toplantı Salonunda Ekim Ayı Olağan Toplantısı için Meclis Başkanı Osman Şahlan başkanlığında bir araya geldi.

Sözlerine “Kahraman ordumuz, 2011 yılından bu yana devam eden iç savaştan dolayı Suriye’nin kuzeyinde ülkemizin güvenliğini tehdit eder mahiyette oluşturulan terör koridorunu kalıcı hale getirmeye dönük girişimleri bertaraf etmek üzere, 9 Ekim’de harekete geçti. Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimizin verdiği destek, Cumhurbaşkanımızın sergilediği kararlı tutum, etkisini kısa zamanda gösterdi; ülkemiz aleyhine oynanan oyunu bozdu.

Allah, kutsal vatanımızı ve milletimizi, tüm şer odaklarının kötü emellerinden korusun.” temennisiyle başlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, konuşmasının devamında, ekonomideki son bir aylık verileri değerlendirdi ve oda faaliyetleri ile gelecek günlere dair planlamalarını anlattı.

“5 BİN 890 İŞLETME AKTİF, BİN
681 İŞLETME PASİF POZİSYONDA”
Konuşmasında Ekim sonu itibariyle Isparta’daki odaya kayıtlı işletmelerin durumu hakkında da bilgiler veren Başkan Tutar; “Hali hazırda 5 bin 890 işletme ticari faaliyetine devam etmektedir. Bin 681 işletme ise pasif durumdadır. Diğer bir deyişle işyerini kapanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.