Bin TL Taksitle Konut Yapacağız

Bin TL Taksitle Konut Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2019 09:14
Bin TL Taksitle  Konut Yapacağız

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, toplu konutta TOKİ’ye sıcak bakmadıklarını kaydederek, “Belediye olarak bin TL taksitle toplu konutlar üreteceğiz” dedi. 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Belediyeyi şehir ekonomisinin gelişmesinde vagon olmakla suçladı. Belediyelerin lokomotif olması gerekliliğine dikkat çeken Gökmenoğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

EKONOMİDE LOKOMOTİF 

“Belediye olarak vagon olmayacağız. Lokomotif olacağız. Belediye Kanunu’nda var. Kooperatifçiliği geliştireceğiz. İnsanlara iş imkanı sunacağız. İstihdam sağlayacağız. Kadınlarımıza el işi eserler yaptıracağız. Halıcılığı canlandıracağız. Tabiki heykeller de yapılacak. Ama öncelikle insanınızın karnını doyuracaksınız. 

GÜL VADİSİ YAPACAĞIZ 

Gül Vadisi projem var. Konya’da Kelebek Vadisi yapılmış. İnsanlar kuyrukta. Dünyanın her yerinden gülleri getirip, dikeceğiz. Bir sinema salonunda gül yağı nasıl çıkarılır onu izleteceğiz. Gül mamulleri satış noktaları oluşturacağız. Bunu çevre yolunda yapacağız. Antalya’dan Konya ve diğer istikametlerde giden otobüsleri Isparta’ya  sokacağız. Yine şehir merkezinde şu kadar gül dikildi diye reklam yapılıyor. Neden Isparta gülü dikilmiyor. Bırakın zamanında açsın ve bitsin. Ondan sonra bitki örtüsü olarak kalsın. Isparta gülünü gösterelim. 1000 TL TAKSİTLE KONUT PROJESİ

Toplu konut konusunda TOKİ’ye karşıyız. Belediye olarak yapacağız. BELMAŞ’ımız var. Neden burası kullanılmıyor. 1000 TL taksitle konutlar yapacağız. Halkımızın ev sıkıntısını çözeceğiz. 

ŞEHİR MERKEZİNDE WC YOK

Isparta’ya birçok misafir geliyor. Taksicileri dinleyin. Arabaya binen misafir ilk olarak ‘en yakın tuvalete götür’ diyor. Onlar da en yakın Otogar Tuvaletine götürüyor. Bu Isparta’ya yakışıyor mu? Isparta’da tuvalet yok. 5 yıldızlı otellerdeki gibi bir tuvalet yapacağız. Şehir merkezimizde bu tuvaletler ücretsiz hizmet verecek. Yaşanabilir şehirsek bunlar olmalı. IYAŞ Park otel ile Bedesten arasındaki yaya geçişini alttan sağlayacağız. Alt geçitte modern tuvaletler yapacağız. Bebek emzirme odaları yapacağız.’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.