Binanın İhalesine MHP Katılmayacak

Isparta kamuoyunda çok tartışılan ve Belediyeye yönelik yapılan operasyonun da iddianamesinde yer alan Belediye İş Hanı Kat 5’teki MHP İl Başkanlığı binası yeniden ihaleye çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2012 15:04
Binanın İhalesine MHP Katılmayacak

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez tarafından açılışı yapılan bin 828 metrekare üzerinde bulunan binanın 5’inci katındaki 11 adet bağımsız bölümün satışı bugün yapılacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, 11 adet bağımsız bölüm bir bütün olarak açık artırma usulüyle 15 Mayıs Salı günü saat 14.00'de Belediye Encümen Salonunda ihaleye çıkartılacak.

İhaleye konu arsa üzerindeki işyerlerin muhammen bedeli 850 bin lira, geçici teminat tutarı ise 22 bin 500 lira olarak belirlendi.

Öte yandan MHP Isparta İl Başkanlığının bugün yapılacak ihaleye katılmayacağı ileri sürüldü. Hatırlanacağı üzere 13 Mart’ta da yapılan ihaleye katılım olmamıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.