Binlerce Ispartalı Cumhuriyet İçin Buluştu (FOTO GALERİ)

Cumhuriyet’in 90. yılı coşkusu Isparta’da bitmek bilmedi. Sabah düzenlenen resmi törenlerin ardından akşam saatlerinde de Belediye önünde toplanan binlerce Ispartalı Cumhuriyet için Fener Alayı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2013 12:36
Binlerce Ispartalı Cumhuriyet İçin Buluştu (FOTO GALERİ)

Cumhuriyet’in 90. yılı coşkusu bitmek bilmiyor. Sabah düzenlenen resmi törenlerin ardından akşam saatlerinde de binlerce Ispartalı ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle fener alayı düzenledi.ajans32



Çeşitli siyasi parti, dernek, kitle örgütü ve sendikanın çağrısıyla Belediye önünde bir araya gelen Ispartalılar buradan Mimar Sinan Caddesine yürüdü. Sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Atatürk Gençliği Görev Başında, Ne Mutlu Türk’üm Diyene, Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye” şeklinde slogan atan grup, buradan Valilik önündeki Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.



Cumhuriyet Meydanı’na ulaştıklarında ezan okunduğu için sessizlik içerisinde ezanı dinleyen grup daha sonra hep bir ağızdan onuncu yıl marşını söyledi. Bir ilkokul öğrencisinin eşliğinde andımızı okuyan kalabalık grup sloganların yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ve Bursa Nutku’nu da okudu.www.ajans32.com



Kalabalık grup yine sloganlar eşliğinde Kafeler Caddesine yürüyerek buradan dağıldı.

Öte yandan Isparta Belediyesi de Cumhur,yet İçin Fener Alayı düzenledi. Isparta Belediyesi’ne ait iş makineleri Mimar Sinan Caddesi üzerinden sirenler eşliğinde geçit töreni yaptı. Belediye’nin etkinliğine de çok sayıda Ülkü Ocakları mensubu katıldı.

































SABAH DÜZENLENEN RESMİ TÖRENLERİN
HABER VE FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum