Binlerce Kişi Aynı Anda İftarını Açtı

Binlerce Kişi Aynı Anda İftarını Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2018 09:44
Binlerce Kişi Aynı Anda İftarını Açtı

Isparta Belediyesinin İftar Yemeği ve Ramazan Programı etkinlikleri Davraz Mahallesinde devam etti. Davraz Kapalı Pazar alanında binlerce kişinin aynı anda iftarını açtığı Ramazan Programına Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ailesi ile birlikte katıldı. Yine programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez, Özgür İsmailoğlu, belediye meclisi üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. 

İftar öncesinde vatandaşlara ‘hayırlı iftarlar’ dileklerinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar yemeğimize ve ramazan programımıza hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel ramazan akşamında hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlere en güzel dileklerimi iletiyor, hayırlı iftarlar diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyor, sağlık, sıhhat diliyorum” dedi. 

Güller diyarı Isparta’nın gül yüzlü insanlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, “Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Önce dualarınızı ardından da desteklerinizi bekliyorum” görüşlerinde bulundu. 

İftar öncesinde 2010 yılı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması dünya birincisi Alper Kanderun’un Kuran tilaveti yer aldı. Akşam ezanının okunması ile Davraz Kapalı Pazaryerini dolduran binlerce vatandaş aynı anda iftarlarını açmanın memnuniyetini tattı. Programa katılan vatandaşlar Isparta Belediyesinin düzenlemiş olduğu bu etkinliğinden dolayı başta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın olmak üzere ekibine teşekkür etti. 

Program çerçevesinde İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan’da birbirinden güzel eserlerini vatandaşlar için seslendirirken, çocuklar da kendileri için kurulan balon parkta gönüllerince eğlendi ve çeşitli aktivitelerde bulundu. 

 

Programda ayrıca Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a mahallelerine yaptığı hizmetler ve düzenlemiş olduğu iftar yemeği ve ramazan programı anısına plaket ve çiçek takdiminde bulunundu. Muhtarlar, “Belediyemiz tarafından mahallerimiz için düzenlenen iftar yemeği ve programdan dolayı teşekkür ediyoruz. Böyle mübarek bir günde bizleri bir araya getirdiniz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz ve bugünden sonra da yapacağınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Bu arada Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, Başkan Günaydın’a bir de köstekli saat hediye etti. Ayyıldız, “Geçen günlerde başkanımız mahallelerimizde yapılan asfalt çalışmasına gelmişti. Gece 00.30-01.00 civarı bir ara başkanımız ‘saat kaç oldu’ dedi ve saatine bakmıştı. Başkanımız saatine baktı saat, 01.00. Bütün muhtar arkadaşlarımız plaket veriyor, bende sayın başkanıma bir köstekli saat vereyim de, çok çalışmaktan saati unutuyor, saat aklına gelince köstekli saate baksın” dedi. 

Köstekli saati bulmanın zor olduğunu söyleyen Başkan Günaydın da, “Ben bunu geceleri işe giderken yanımda taşıyacağım ve saate buradan bakacağım” derken, aldığı plaketlerin de kendisine güç verdiğini, çalışma şevkini arttırdığını söyleyerek, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.