Bir Anne Olarak Kınıyorum

Bir Anne Olarak Kınıyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2016 14:49
Bir Anne Olarak Kınıyorum

CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, Mardin’de Berdan Mardini’ye Türkü söyletilen programı eleştirerek “Türkiye’nin bakanları her gün şehit haberleri gelen bir coğrafyada türkü söyletip alkış tutamaz. Bir anne olarak özellikle Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu kınıyorum” dedi.

CHP’liler Kadın Kolları tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında buluştu. Iyaşpark otelde düzenlenen kahvaltıya CHP Kadın Kolları üyelerinin yanı sıra il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda CHP’li katıldı. Kahvaltıda konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz “kongrelerin ardından etkinliklerimize hız verdik. Etkinliklere il merkezinden başladık. Önümüzdeki günlerde Eğirdir’den başlayarak tüm ilçelerde de benzeri etkinlikler yapacağız. Bir hafta gibi çok kısa bir sürede organize edilmesine rağmen çok iyi bir katılım olduç tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz Mardin Artuklu Üniversitesindeki törende Berdan Mardini tarafından okunan barış şarkısını kızına göndereceğini söyleyerek kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu eleştirdi. “Türkiye’nin bakanları her gün şehit haberleri gelen bir coğrafyada türkü söyletip alkış tutmamalı” diye konuşan Oğuz toplumsal acıların arttığı bugünlerde bu tür davranışların kırıcı olacağını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi'nde Master Planı'nı açıkladığı toplantı öncesinde bakanlarla bir araya gelen Mardini bestelediği türküyü okudu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise sadece dinlemekle kalmayıp, kayda da alması dikkat çekti. Ramazanoğlu, "Ben de kızım için kaydettim. Kızım da hayranlarından muhabbetle dinleyenlerdeniz" diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanının davranışının yanlış olduğunu savunan CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz “Aile Bakanının Mardin’deki açıklamalarını kınıyorum. Bir anne olarak oradaki davranışı beni çok kırdı. Hergün yanındaki illerden ve ilçelerinden şehit haberleri gelirken Mardin’de şarkı söyletip, bunu kızıma göndereceğim diyerek kaydediyorlar. Sonra bunu güzel bir davranış gibi televizyonlarda yayınlatıyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.