Bir Annenin Dramı

Karaağaç Mahallesinde küçücük bir evde hayatla sınav veren Çiftçi ailesi, hayatın zorluklarına karşı büyük mücadele veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2012 12:43
Bir Annenin Dramı

Karaağaç Mahallesinde küçücük bir evde hayatla sınav veren Çiftçi ailesi, hayatın zorluklarına karşı büyük mücadele veriyor.

1.5 yıl önce Antalya’da kuaförlük yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu felçli kalan 40 yaşındaki kızı Kezban Nevin, astım hastası olan eşi Hamza ve hapisteki oğlu Bekir için bulaşıkçılık yaparak hayata tutunan Firdevs Çiftçi, öyküsünü Gülkent’e anlattı.

Kızının fizik tedavi görmesini isteyen Firdevs Çiftçi, kızının hastaneler tarafından kabul edilmediğini ileri sürdü. Aileyi kendisinin geçindirdiğini ifade eden Çiftçi, devlet büyüklerinden destek istedi.

Çiftçi sözlerini şöyle sürdürdü: “Kızım trafik kazası geçirdikten sonra felçli oldu. İlk önce Isparta Devlet Hastanesine gittik oradan da fizik tedavi için Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine sevk ettiler. Kızım orada üç ay kaldı. Ancak ondan sonra bizi hastaneden çıkardılar. Birkaç sefer daha gittiğim de bizi hastaneye almadılar. Eşim zaten hasta, oğlumda hapiste zor günler geçiriyoruz. Ben 60 yaşında bulaşık yıkayarak geçimimizi sağlıyorum. Hapisteki oğlumun oğluna da ben bakıyorum. Ev kirası da var. Çok zor geçiniyoruz. Devlet büyüklerimizden kızımın hastalığı için tedavi yardımı bekliyorum.”

Öte yandan Çiftçi ailesinin hapisteki oğlu Bekir Çiftçi’nin başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda da işadamına mektup göndererek, ailesi için destek istediği öğrenildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.