‘Bir Avuç PKK’lıya Teslim Oluyoruz’

Mevlüt Gülcü… 2008 yılında Astsubay oğlu Cengiz Gülcü’yü Şırnak’ın Bestler Dereler Bölgesinde hain terör örgütüne şehit verdi… Şehit babası Gülcü, şu sıralar ‘İmralı Süreci’ diye tarif edilen sürece acı acı tepki gösteriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 12:17
‘Bir Avuç PKK’lıya Teslim Oluyoruz’

Astsubay oğlu Cengiz Gülcü’yü 2008 yılında bölücü terör örgütü PKK’ya şehit veren Mevlüt Gülcü, son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan İmralı sürecine sert tepki gösterdi.

Süreçle birlikte hakim ve savcıların PKK’ya teslim olduğu gibi bir görüntünün ortaya çıktığını ileri süren şehit babası, terörle mücadele edilmesi gerekirken müzakere edildiğini iddia etti.

Şehit Babası Mevlüt Gülcü, “Benim için ülkem, bayrağım her şeyden önce gelir. Ben vatan için evladımı verdim, gerekirse canımı da seve seve çekinmeden veririm” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI DAVETİ NEDEN İPTAL EDİLDİ
Bu fikirlerinden dolayı Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve şehit ailelerin davet edildiği bir programa katılımının engellendiğini söyleyen Gülcü, “Cumhurbaşkanlığı’ndan yazı geldi.

Bizi davet ediyorlardı. Sonra duydum ki, katılacaklarla ilgili bir araştırma yapılmış. Sonra Isparta Valiliği’nden bana yazı geldi. Cumhurbaşkanlığına benim değil, eşimin gidebileceği söylendi. Eşim daha önce gitmişti zaten, ikincisine de ben göndermedim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.